Καναπεδάκια με χαβιάρι

Καναπεδάκια με χαβιάρι

Υλικά

20 κρακεράκια
2 αυγά βρασμένα
4 κ.σ. βούτυρο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο)
Χυμό από 1 λεμόνι
1 βαζάκι χαβιάρι
½ φλυτζάνι τουρσί

Kanapedakia me

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε βούτυρο και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε κρόκους αυγών και λίγο χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Αλείφουμε το μείγμα στα κρακεράκια και γαρνίρουμε με λίγο χαβιάρι και τουρσί.
  3. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και λίγο πριν σερβίρουμε τα καναπεδάκια ραντίζουμε με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού.
Μετάβαση στο περιεχόμενο